Inicio > Alicante > Aplicar la llei de dependència una obligació de tots

Aplicar la llei de dependència una obligació de tots

viernes, enero 18, 2008 Deja un comentario Go to comments

NOTICIAS RELACIONADAS:

l

    Per a la síndica de Compromís Mónica Oltra “és lamentable que moltes famílies valencianes no sàpien si van a cobrar les ajudes pel silenci administratiu”

El grup parlamentari Compromís ha denunciat hui els resultats del retard en l’aplicació de la Llei de Dependència al País Valencià que ha provocat que cap família valenciana haja pogut cobrar les ajudes fins el moment.

Segons la síndica de Compromís Mónica Oltra “fa quasi un any que s’aprovà la Llei de Dependència i que en estos moments ja estiguen cobrant les ajudes en altres autonomies i no en la nostra és un fet lamentable, i més sabent que el retard es deu a lluites electoralistes entre el PP i el PSOE”.

“Un fet molt negatiu –ha declarat també Oltra- en l’aplicació de la llei és l’externalització que ha fet el Consell del servei de valoració de les dependències. Una empresa privada és l’encarregada d’establir el grau de dependència dels sol•licitants, hem de recordar que en estos moments només tenen dret a les ajudes les persones amb un nivell molt alt de dependència, per la qual cosa estem deixant en mans privades una qüestió tan sensible i de tanta importància, que pot millorar la vida de moltes persones. Amb l’externalització d’este servici es perd en transparència i es poden generar més fàcilment situacions que propicien la corrupció”….. leer Más ANNA Noticies

Descárgate el impreso y ejerce tus derechos de acceso a la Ley de Discapacidad

  1. No hay comentarios aún.
  1. No trackbacks yet.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: