Inicio > Alicante > CARTA AL CONSELLER DE LOS ALUMNOS DEL IES ALAYA Y BELLAGUARDA

CARTA AL CONSELLER DE LOS ALUMNOS DEL IES ALAYA Y BELLAGUARDA

lunes, octubre 6, 2008 Deja un comentario Go to comments

Carta dels alumnes de l’IES altaia i l’IES Bellaguarda 

Blog Educació per a la ciutadania

Sr. Conseller:

 

Els alumnes dels dos instituts d’Altea (IES Altaia i IES Bellaguarda) no donem crèdit al que està succeint a causa de la incorporació de la nova assignatura EpC, o com vostés ens obliguen a anomenar-la EfC (Education for the Citizenship).

Per començar, volem ressaltar que en cap moment volem posar en dubte la utilitat d’aquesta assignatura que, pel contrari, considerem de gran importància per formar els joves com a ciutadans de dret.

No obstant això, el fet que l’assignatura s’impartisca en anglés ens pareix una aberració, ja que el 99.9% de l’alumnat que la cursa no té nivell d’anglés suficient per seguir la classe, i el més trist de tot és que açò vostés ho saben. I, malauradament, la cosa no s’atura ací, sinó que a més, també obliguen als professors d’anglés a actuar com a traductors (feina que no els pertoca) dels professors capacitats per a impartir l’assignatura. Professors que durant el transcurs de la classe de EpC hauran de romandre, dins de la classe, en silenci, mentre els seus companys d’anglés expliquen tot allò que ells els han explicat prèviament. I sabem que molts d’ells ho fan sota amenaça d’expedient si no obeeixen les ordres: no dir paraula. Si el que volien era que els professors se sentiren humiliats cal que els felicitem perquè ho estan fent molt bé.

En definitiva, estem indignats per com se’ns està utilitzant, com si fórem titelles en mans d’uns xiquets que es barallen. No som les JOGUINES de ningú, i menys dels polítics, qui se suposa que haurien de vetllar per la nostra educació i benestar i no pels seus interessos partidistes.

Agrairíem una contestació. Si aquesta no es produeix ho entendrem com una confirmació de les nostres més que lícites acusacions.

Atentament,

els alumnes de l’IES Bellaguarda i de l’IES Altaia d’Altea

  1. No hay comentarios aún.
  1. No trackbacks yet.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: